Politica de Confidentialitate (GDPR)

NOTIFICARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 
Despre această notificare privind confidenţialitatea
Prezenta Notificare despre confidenţialitate se  aplica din data de 25 mai 2018, când Regulamentul general privind protecţia datelor („RGPD”), destinat unificării şi consolidării protecţiei datelor în întreaga Uniune Europeană, a intrat în vigoare. În prezent, BySHOP se pregăteşte în continu, privind GDPR, prin revizuirea şi adaptarea, acolo unde este cazul, a proceselor sale operaţionale şi a politicilor de măsuri privind securitatea datelor dintr-o perspectivă GDPR, precum şi prin adoptarea unor proceduri adecvate pentru a permite persoanelor vizate să-şi exercite noile drepturi conform GDPR.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, compania noastră are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre By SHOP numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

By SHOP colecteaza de la clientii sai date cu caracter personal precum: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, IP, cookies etc. numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client. Refuzul furnizarii acestor date duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor transmise de catre bYShop.ro. Datele de identificare personale nu sunt furnizate catre terte persoane, companii sau alti colaboratori.

Datele dvs pot fi colectate in urmatoarele situatii:

a. crearea unui cont pe site

b. achizitionarea unui produs de pe site

c. abonarea la newsletter printr-un formular pe site 

d. downloadarea unor e-bookuri sau materiale 

e. returnarea produselor

f. asigurarea serviciilor de suport clienti


Informatiile colectate de catre By SHOP avand ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, numar telefon), pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.byshop.ro adresa sa de e-mail, efectuand o achizitie sau abonandu-se prin formularul de newsletter, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date dezabonandu-se. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.


Conform Legii in vigoare, clientul are urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare si acces la datele dvs
  • dreptul la transparenta informatiilor si a comunicarilor 
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor
  • dreptul la portabilitatea datelor
  • dreptul la opozitie
  • de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat 
  • dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in caz de incalcare a drepturilor dvs. garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la sediul firmei noastre, str. Timis nr.18, com. GIROC, jud. Timis sau prin e-mail.


BySHOP.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane, nu incurajeaza SPAM-ul, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garantie si expedierea produselor), marketing si realizarea de statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite.